De Omgeving

Het Kleinwalsertal ligt in het Voralgebergte en ligt in een van de mooiste en aantrekkelijkste gedeelte in de Alpen. U kunt er zowel voor uw zomer- als winter(sport)vakantie terecht.

In het op 1000 tot 1300 meter hooggelegen Kleinwalsertal liggen de vier dorpen Riezlern, Hirschegg, Mittelberg en Baad op een rij. Deze dorpen zijn in de typisch Oostenrijkse stijl gebouwd en zijn voorzien van veel faciliteiten, zoals gezellige bars / restaurants, een casino, vele hotels en vakantiewoningen / appartementen, supermarkten en banken, maar natuurlijk zijn er in de winter ook veel ski-scholen, ski-liften en is er veel ski-verhuur.

Toeristische bestemming

Het Kleinwalsertal is een sneeuwzeker gebied van december tot mei en ligt onder Oberstdorf (Duitsland) en vlak boven Lech (Oostenrijk). Het is een doodlopend dal. In de zomer is het een prachtig wandelgebied.

Ook kan het Kleinwalsertal als drie na grootste toeristische bestemming van Oostenrijk gerekend worden. Elk jaar trekt het duizenden toeristen, zowel ’s zomers als ’s winters. Natuurlijk spelen de sneeuwzekerheid en de prachtige bergen hierbij een grote rol.

Maar zeker niet te vergeten is de spreekwoordelijke “Walser Gastvrijheid”. Deze is van grote betekenis als het er om gaat u een zeer aangenaam verblijf in het Kleinwalsertal te bezorgen.

Meer informatie:

Contact

Vul het onderstaande formulier volledig in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.