Het appartement “Edelweiss 424”

Ons appartement bestaat uit een keuken (met vaatwasser en senseo), badkamer, slaapkamer, woonkamer en balkon. Alles is compleet nieuw ingericht. In de winter van 2010 is alles geïnstalleerd.De keuken heeft een vaatwasser, koelkast keramischekookplaat (voor 4 pannen), een senseo apparaat en een waterkoker.

De slaapkamer heeft een grote kledingkast en 2 boxspringbedden. Het zijn 2 enkele bedden die een gezamenlijk bed kunnen vormen van 1,60 x 2 m. In het appartement is een campingbedje aanwezig.De slaapkamer en de woonkamer zijn middels een wand van 2 m gescheiden van elkaar. U kunt echter het slaapgedeelte nog eens extra afsluiten met een gordijn.

De woonkamer heeft een grote stevige slaapbank met een uittrekbaar bed van 1,40 x 2 m en een extra slaapgedeelte van 0,80 x 2 m.

Natuurlijk is er ook een eethoek aanwezig, waar u gezellig aan kunt tafelen, en is het appartement verder nog voorzien van een tv met dvd-speler, een (wekker)radio met extra usb aansluiting en is er de mogelijkheid om uw i-pod op dit apparaat aan te sluiten.

Op het balkon kunt u vooral in de ochtenduren heerlijk genieten van de zon en van het prachtige uitzicht. Onderstaande tekening geeft een standaard appartement weer. De onze is iets anders ingericht met o.a. vaste bedden en een andere inrichting van de woonkamer.

Verder geeft de tekening echter wel goed weer hoe het appartement is ingedeeld qua ruimtes.

U dient zelf voor linnengoed te zorgen, zowel voor keukenlinnen als voor bedlinnen. Kussens en dekbedden zijn natuurlijk wel aanwezig.

Contact

Vul het onderstaande formulier volledig in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.